Kohti upeaa, ainutlaatuista ja hyvinvoivaa itseäsi 

Apunasi matkalla sinuun itseesi

Minun nimeni on Tiina Salo. Olen 3/5 emotiaalinen projektori, kolmen lapsen äiti, avopuoliso, maailman ihastelija, luonnon rakastaja, BodyMind Energy Balancing Method-energiahoitaja sekä HumanDesign-tulkitsija. Vielä lähimenneisyydessäni olen ollut urheilija ja tehnyt työuraanikin liikuntatieteiden maisterina reilu 10 vuotta tulevien huippu-urheilijoiden parissa toimien Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemian fysiikkavalmentajana ja urheiluravitsemuksen asiantuntijana. Kipinäni energiahoito-opintoihin syttyi loppuvuodesta 2020, kun elämääni saapui sielun siskoni Leena (www.hyvillamielin.com). Hän hoiti minua useampaan otteeseen, ja vaikken silloin ollut ollenkaan herkkä tuntemaan kehossani juuri mitään hoidon aikana, tunsin ja tiesin, että jotain minussa muuttui. Minulle tuli valtava veto päästä opiskelemaan tätä ikiaikaista mutta kadotettua viisautta itsekin. Niinpä suuntasin Suomen Energiahoitajien kursseille, jotta pystyn jakamaan energiahoitojen parantavaa voimaa myös muille.

Henkisen kasvun prosessi alkoi opintojen myötä, ja voi pojat, se onkin ollut melkoinen seikkailu täynnä mäkiä ja notkoja, mutkia ja kuoppia. Vaikkakin paikoitellen todella kivuliasta, silti valtavan antoisaa. En vaihtaisi päivääkään tästä matkasta pois, sillä tiedän jokaisen pompun ja mutkan vievän minua lähemmäs todellista, puhdasta ja pyhää minääni. Tämä on prosessi, joka ei varmasti ikinä tule valmiiksi ja sen vuoksi onkin niin valtavan mielenkiintoinen.

Oman henkisen kasvun myötä, ihmisen valmentaminen, tai miten sen itse näen - oppimaan auttaminen, on viime vuosien aikana kääntynyt urheilullisten ominaisuuksien kehittämisestä oman voiman ja sisäisen viisauden löytämisen auttajaksi. Energiahoidon avulla päästään käsiksi kehon joka soppeen ja sopukkaan, sillä sen vaikutus tulee suurelta osin hermoston kautta. Ja hermostohan yltää meissä kaikkialle. Koenkin valtavan kiinnostavaksi sen, mihin kaikkeen energiahoidolla voidaan vaikuttaa. 

Alkuvuosi 2023 vei minut uudelleen opiskelemaan. Olin jokin aika aikaisemmin tutustunut isoon kokonaisuuteen nimeltä Human Design. Oppiessani siitä lisää ja ihmetellessäni, miten hyvin sen antamat seikat pitivät paikkansa omassa itsessäni ja erityisesti lapsissani. (Emme ole vielä ehtineet pilata sitä kaikkea, mitä he luontaisesti ovat!)  Human Design yhdistää aukottomasti yhteen monta perinteistä modaliteettia sekä nykytieteen. Siihen sisältyy länsimainen astrologia, Hindu Brahmin Chacra-järjestelmä, I Ching ja Kabbalan Elämän puu sekä moderni tieteenala kvanttifysiikka ja yhdessä nämä luovat meidän jokaisen ihmisen omanlaisen "pohjapiirroksen". "Pohjapiirros" on se aito ja oikea minä, jonka päälle elämä - ihmiset, ympäristö ja yhteiskunta - on kerryttänyt erilaisia uskomuksia, ajatuksia, rajoitteita ynnä muita. 

Jos BodyMind Energy Balancing Method -hoidolla päästään putsaamaan näitä kaikkia pohjapiirroksen päälle kertyneitä kerroksia, on Human Design taas kuin oikoreitti siihen fiilikseen, mitä on olla aito ja oikea Minä. Sen fiiliksen, energian voi toden totta tuntea. Ja se tuntuu ihanalta. Se antaa luvan olla juuri Minä, se antaa vahvistuksen "näinhän olen aina kokenutkin!"

Se tuntuu vapaudelta!

Suurimpina opettajina ja niin energiahoidon kuin Human Designinkin todeksi tuojina ovat toimineet lapseni. Lapset pyytävät energiahoitoa milloin mihinkin vaivaan aina asfaltti-ihottumista sekä kivuista ja säryistä vinossa kasvavaan hampaaseen. Lapsille on luonnollista pyytää hoitoa, koska he tietävät ja tuntevat, että se auttaa. Lapsissa on myös vielä jäljellä sitä aitoa ja oikeaa oman autenttisen valon loistoa, mikä näkyy upeasti heidän Human Design-kartassaan. 

Meissä jokaisessa asuu valtava sisäinen voima. Joskus se vain on ympäristön muovauksessa hukkunut kaikkien niiden ulkopuolelta, ihmisiltä ja yhteiskunnasta, tulevien ohjelmointien (mitä tulee tehdä, mitä voit tehdä, miten sinun kuuluu toimia tai olla, miten et saa toimia tai olla jne.) alle. Sinussa itsessäsi on se suurin voima alkaa toteuttamaan sielusi suunnitelmaa, mutta BodyMind Energy Balancing Method -energiahoidoilla pystytään silottamaan tietä poistamalla niin tietoisia kuin kehon sisään tallennettuja tiedostamattomiakin tunteita, muistoja ja ohjelmointeja, jotta voimme paljastaa sen aidon itsemme ja siitä kumpuavan valon ja voiman.

Mikäli sinua kutsuu jumiutuneen energian vapauttaminen, hermoston rauhoittaminen, kehon omien paranemisprosessien käynnistäminen ja todellisen itsesi vapauttaminen, olen täydellä sydämelläni apunasi.

Lämmöllä, Tiina


BodyMind Energy Balancing-hoito ja Human Design