Kohti upeaa, ainutlaatuista ja hyvinvoivaa itseäsi 

Apunasi matkalla sinuun itseesi

Minun nimeni on Tiina Salo. Olen kolmen lapsen äiti, avopuoliso, maailman ihastelija, luonnon rakastaja ja BodyMind Energy Balancing Method-energiahoitaja. Vielä lähimenneisyydessäni olen ollut urheilija ja tehnyt työuraanikin liikuntatieteiden maisterina reilu 10 vuotta tulevien huippu-urheilijoiden parissa toimien Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemian fysiikkavalmentajana ja urheiluravitsemuksen asiantuntijana. Kipinäni energiahoito-opintoihin syttyi loppuvuodesta 2020, kun elämääni saapui sielun siskoni Leena (www.hyvillamielin.com). Hän hoiti minua useampaan otteeseen, ja vaikken silloin ollut ollenkaan herkkä tuntemaan kehossani juuri mitään hoidon aikana, tunsin ja tiesin, että jotain minussa muuttui. Minulle tuli valtava veto päästä opiskelemaan tätä ikiaikaista mutta kadotettua viisautta itsekin. Niinpä suuntasin Suomen Energiahoitajien kursseille, jotta pystyn jakamaan energiahoitojen parantavaa voimaa myös muille.

Henkisen kasvun prosessi alkoi opintojen myötä, ja voi pojat, se onkin ollut melkoinen seikkailu täynnä mäkiä ja notkoja, mutkia ja kuoppia. Vaikkakin paikoitellen todella kivuliasta, silti valtavan antoisaa. En vaihtaisi päivääkään tästä matkasta pois, sillä tiedän jokaisen pompun ja mutkan vievän minua lähemmäs todellista, puhdasta ja pyhää minääni. Tämä on prosessi, joka ei varmasti ikinä tule valmiiksi ja sen vuoksi onkin niin valtavan mielenkiintoinen.

Oman henkisen kasvun myötä, ihmisen valmentaminen, tai miten sen itse näen - oppimaan auttaminen, on viime vuosien aikana kääntynyt urheilullisten ominaisuuksien kehittämisestä oman voiman ja sisäisen viisauden löytämisen auttajaksi. Energiahoidon avulla päästään käsiksi kehon joka soppeen ja sopukkaan, sillä sen vaikutus tulee suurelta osin hermoston kautta. Ja hermostohan yltää meissä kaikkialle. Koenkin valtavan kiinnostavaksi sen, mihin kaikkeen energiahoidolla voidaan vaikuttaa. 

Prosessini on vienyt minut nyt myös uudelleen opiskelemaan. Tällä hetkellä paneudunkin tiiviisti Human Designiin. Human Design yhdistää astrologiaa, tuhansia vuosia käytössä olleita järjestelmiä (mm. chakrat eli energiakeskukset sejä I Ching) sekä modernia tiedettä, kvanttifysiikkaa, luoden meidän jokaisen ihmisen omanlaisen "pohjapiirroksen". "Pohjapiirros" on se aito ja oikea minä, jonka päälle elämä - ihmiset, ympäristö ja yhteiskunta on kerryttänyt erilaisia uskomuksia. Odotan jo innolla, että pääsen tarjoamaan opastustani juuri sinun Human Design-matkallasi.

Meissä jokaisessa asuu valtava sisäinen voima. Joskus se vain on ympäristön muovauksessa hukkunut kaikkien niiden ulkopuolelta, ihmisiltä ja yhteiskunnasta, tulevien ohjelmointien (mitä tulee tehdä, mitä voit tehdä, miten sinun kuuluu toimia tai olla, miten et saa toimia tai olla jne.) alle. Sinussa itsessäsi on se suurin voima alkaa toteuttamaan sielusi suunnitelmaa, mutta BodyMind Energy Balancing-menetelmän energiahoidoilla pystytään silottamaan tietä poistamalla niin tietoisia kuin kehon sisään tallennettuja tiedostamattomiakin tunteita, muistoja ja ohjelmointeja, jotta voimme paljastaa sen aidon itsemme ja siitä kumpuavan valon ja voiman. 


Mikäli sinua kutsuu jumiutuneen energian vapauttaminen, hermoston rauhoittaminen, kehon omien paranemisprosessien käynnistäminen ja todellisen itsesi vapauttaminen, olen täydellä sydämelläni apunasi.

Lämmöllä, Tiina