Energiahoito

Sydämellisesti tervetuloa voimaantumaan. 

Miten BodyMind Energy Balancing - energiahoito voi auttaa sinua?

Energiahoito rauhoittaa kehoa ja mieltä.

BodyMind Energy Balancing - energiahoito purkaa tehokkaasti stressiä hermostostasi antaen kehollesi ja mielellesi mahdollisuuden rentoutua ja rauhoittua. 

Energiahoito lievittää kipua ja voi nopeuttaa vammasta palautumista.

Energeettinen jäsenkorjaus renttouttaa asentoa ylläpitävät syvät lihakset, jolloin kehon asento normalisoituu. Hoidossa poistetaan kipujen juurisyitä, jolloin kivut voi poistua lopullisesti. 

Energiahoito purkaa tunnelukkoja ja toimintaa haittaavia uskomuksia. 

EFT-menetelmällä pystymme poistamaan hermostotasolla jumittuneita tunteita, ajatuksia ja uskomuksia keventäen oloasi välittömästi.

Energiahoidosta saat tukea ja sisäistä rauhaa myös vaikean sairauden äärellä.

BodyMind Energy Balancing - energiahoito palauttaa tehokkaasti kehon homeostasiaa, jolloin myös vakavat, krooniset haasteet saavat mahdollisuuden parantua. 

Koholla ja hermostolla on valtava kyky parantaa itse itsenään. Energiahoito auttaa kehosi paranemista tukevaan tilaan.

Mitä BodyMind Energy Balancing Method - energiahoito voi tarjota Sinulle?

Sinä rentoudut

Koska päästät hermostotasolla irti stressikuormista


Sinun kipusi lievenevät

Koska kehon virheasennot korjaantuvat, sinä vahvistut


Sinun kehosi voimaantuu

Koska hermostosi rauhoittuminen antaa kehollesi mahdollisuuden rakentaa itsestään entistä vahvemman ja terveemmän

Sinun mielesi tasapainottuu

Koska kohtaat ja vapautat kipeitä muistoja, ajatuksia ja tunteita kannatellusti, lempeästi ja turvallisesti


Sinä energisoidut

Koska tunnelukkojen poistaminen tietoisesta ja tiedostamattomasta mielestä vapauttaa energiaa kehon ja mielen muuhun käyttöön 


Sinä lisäät itsetuntemustasi

Koska opit mahdollisia syy ja seuraus-suhteita, jolloin pystyt jatkossa itse tietoisesti vaikuttamaan hyvinvointiisi


Asiakaspalauteita

Lue asiakkaideni kokemuksista

"Energiahoitokerrat auttoivat todella hyvin purkamaan tunneperäistä "kuormaa". Vastaanotto oli lämmin ja oli helppo "antautua" hoidolle. Hoidon jälkeen olo on ollut todella kevyt, kuin olisi uudestisyntynyt."

Alle 30 v. nainen

"Tiinan hoito oli kokonaisvaltainen ja Parantava. Myös hyvin puhdistava. Joten suosittelen varaan mahdollisuuden mukaan päivän tai pari hoidon jälkeen lepoon ja itseensä keskittymiseen."

Alle 40 v. nainen

"Mielestäni oleellista on,että vaikutit heti sopivalta ja luotettavalta. Läsnäolosi, sekä maanläheinen "ote " myös tärkeää. Hoitojen myötä olo oli kevyempi, ja itsetuntemuskin hieman lisääntyi. Kiitos!"

Alle 65 v. mies

"On ihanaa, kun joku keskittyy vain minuun ja minun hyvinvointiini. Se on kuin silittäisi myötäkarvaan. Hyväksyy minut sellaisena kuin olen, arvioimatta❤️ Huomasin varsinkin niskan ja hartioiden rentoutuvan ja lihasten pehmenevän hoidon ansiosta. Hoito ei myöskään satu, on lempeää, läsnäolevaa hoitoa. Siitä varmasti saa juuri niin paljon kuin on valmis vastaanottamaan. On hyvä jos pystyy rentoutumaan ja antautumaan hoidettavaksi ihmettelemättä niin paljon sitä, mitä tapahtuu hoidon aikana❤️"

Nainen, alle 70 v.

"En muista koska viimeksi olen nukkunut niin hyvin, kun viime yönä. Lonkka ei ole kipeä ja olkapää toimii. Eilen illalla nappasin puseron kaksi kertaa normaalisti pään yli kaksin käsin vetäen. En tajunnut ennen, kun olin ottanut puseron pois, kuinka helposti ja kivuttomasti se kävi. Liike tuli vanhasta muistista.

Ihan uudestisyntynyt olo. Kiitos!"

55 v. nainen

"Vauvaa vaivasi hidas suolentoiminta ja siitä johtuva kipuilu, eikä normaalit hieronta/jumppa/mallasuute-konstit auttaneet. Apua saatiin jo yhden käynnin jälkeen, kun ummetus heti seuraavana päivänä helpotti! Hoitoa jatkettiin aluksi muutaman päivän välein, sitten aina ummetuksen ilmaantuessa uudelleen. Vauva sai hoitoa myös etänä, kun vatsavaivat alkoivat ollessamme reissussa. Kuukauden jälkeen vaiva helpotti kokonaan, ja nyt meillä on tyytyväinen, mahavaivaton vauva :)

Vauva selkeästi nautti hoidoista, kipeänäkin rentoutui Tiinan käsien alla. Myös äiti sai huokaista, kun vauvalla oli hoidon jälkeen niin hyvä olla!"

3 kk vauvan äiti

"Voimaannuttava kokemus ❤️"

Alle 70 v. nainen

"Erittäin sydämellistä, asiallista, ihmislähtöistä ja asiakasta kuuntelevaa sekä omistautuvaa palvelua! Tiinan syventyvä hoito toi varmuutta ja selkeyttä tulevaan, Vastauksiakin:)"

Alle 60 v. nainen

"Kehoa voimaanuttava"

70 + v. nainen