HumanDesign-tulkinta

" I am here to offer you the opportunity to love yourself. To love yourself. "           - Ra Uru Hu

Human Design - kuka SINÄ olet

Human Design-tulkinnassa toimin oppaanasi autenttiseen itseesi. Autan sinua löytämään sisältäsi sen täysin aidon, oman itsesi; sen upean ja ainutlaatuisen ihmisen, jollaiseksi sinut on luotu. 

Human Design antaa sinulle vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Miten energiani on luotu toimimaan? Miten teen oikeat päätökset oikeaan aikaan? Miten voin lisätä magnetismiani toivomaani elämää kohtaan? Mitkä ovat suurimpia lahjojani ja mikä on elämäntehtäväni?

Oppiessani DayLunanLifen koulutuksessa, miten karttaa tulkitaan, olen päässyt tekemään havaintoja suurimmista oppaistani, omista lapsistani, joiden luonnollista, omaa ja aitoa itseä ei ole vielä ehditty ulkoapäin tulevilla ohjelmoinnilla (vanhemmat, koulu, yhteiskunta jne.) "pilaamaan". Lapsissa on ihanasti näkyvissä heidän sekä tietoinen että myös tiedostamaton puolensa sekä tapansa oppia, opettaa ja toimia tässä maailmassa. Ja nämä yhtenevät niin kauniisti heidän karttansa kanssa. 

Mielestäni yksi Human Designin suurimmista lahjoista meille aikuisille on auttaa tunnistamaan ulkoapäin tulleet ohjelmoinnit, vaikutteet, uskomukset ja ajatukset, jotka eivät tue meidän omaa yksilöllisyyttä ja estävät meidän oman loiston saavuttamisen. Human Design vapauttaa sinut olemaan SINÄ. 

Sinut on luotu loistamaan!

Human Designia ei kuitenkaan annettu meille, että meidän pitäisi noudattaa sitä, vaan että saamme testata sitä. Lahjaksi tulevaisuudelle me voimme antaa sen, että tuemme lastemme polkua juuri sellaisina kuin heidät on tänne luotu ja annamme heidän loistaa valoaan ja menestyä parhaalla mahdollisella tavalla!