Ihanaa vuotta 2024 juuri Sinulle!

04.01.2024

Katsoa sisään ja kurkottaa korkealle.

Sitä toivon jokaiselle tälle vuodelle. 

Syntymäoikeutesi on loistaa, vaikka ulkomaailma sanoisi mitä tahansa muuta. Syntymäoikeutesi on olla sinä juuri sellaisena kuin olet. Saat olla vajavainen, haavoittuvainen, vielä matkalla tai vasta ihan matkan alussa. Voit karistaa mielestäsi ulkomaailman vaatimukset ja mielipiteet siitä, millaisena sinä kelpaat ja millainen sinä saat olla. Ulkoapäin asetettuun laatikkoon tuskin kukaan mahtuu omana itsenään. Se ei ole mahdollista, sillä sinä olet paljon enemmän kuin laatikkoon voisi ikinä mahtua. Maailma tarvitsee sinut sinuna, ei jonain muuna, mihin sinut on uskoteltu luulemaan. Kun sinä olet sinä, annat maailmalle sen, mitä olet tullut tähän elämään antamaan. Ja antamalla, saat sen kaiken myös itse.

Olen seikkaillut viimeisen kolme kuukautta Espanjassa perheeni kanssa. Kuva on eiliseltä vuorivaellukselta Benalmádeinan kupeesta. Taustalla siintää Afrikan rantaviiva.

Tämä lähes kolme kuukautta on ollut itselläni hyvin tiivistä sisäänpäin kääntymistä. Olen kohdannut paljon menneisyyden peikkoja mm. suhteesta vanhempiini, eli ns. äiti- ja isätraumoja, nähdyksi tulemisen peloista, arvottomuuden tunteista sekä epäröinnistä, mikä minun tehtäväni täällä maailmassa oikein on. Vaikka tämä(kään) työ ei ole vielä varmasti valmis, olen päättänyt mennä pelkojani kohti: tulla näkyväksi, arvostaa itseäni itsenäni ja olla valmis myös vastaanottamaan kaikkea hyvää, mitä maailmankaikkeudella on minulle tarjota. Mm. siksi tämän ajankohtaista-/blogi-osion perustaminen.

Kiitollisin mielin katson tätä aikaa taaksepäin. Aurinko ja lämpö on lempeästi pehmittänyt paikoin kovinkin kivistä tietä omaa polkua etsiessäni. Suurimman oivalluksen koin, kun sain vastauksen hiljaisuudessa istuessani ja sisäänpäin kääntyneenä, mitä minä olen tähän maailmaan tullut tekemään. Olen tullut auttamaan muitakin laajentamaan tietoisuutta ja löytämään sen oman sisäisen viisauden. Meitä on aikamme alusta saakka opetettu siihen, että joku muu meidän ulkopuolellamme tietää totuuden, tekee päätökset ja kertoo meille, miten meidän tulee toimia. Mutta ei, se ei ole totta. Meissä, meidän omassa olemuksessamme on kaikki tarvittava tieto. 

Sinä olet itsesi ja elämäsi viisain johdattaja ja luoja.

Tämän tekstin myötä haluan toivottaa sinulle upeaa uutta vuotta. 

Olet tärkeä palapelin palanen tähän koko maailman palapeliin. Vain olemalla sinä, kaikkine vahvuuksinesi ja heikkouksinesi, täytät sen paikan maailman palapelissä. 

- Tiina -