Lähihoidot tarjolla jälleen ja uutisia uudesta tarjonnasta!

05.01.2024

Tammi- ja helmikuun ajat nyt varattavissa

Pitkän tauon jälkeen on jälleen ihana päästä tekemään lähihoitoja. Tervetuloa niin tutut kuin uudetkin asiakkaat. Odotan lämmöllä kohtaamistamme! 

Kolmen kuukauden pätkä lähes pelkkien kaukohoitojen parissa on vahvistanut ajatustani siitä, että lopputuloksen kannalta ei ole väliä sillä, tehdäänkö hoito lähi- vai kaukohoitona. Kyse on enemmänkin mieltymyksestä. Usein on ihana olla lähihoidossa, jolloin hoitoa saa myös fyysisen kosketuksen kautta. Toisaalta. Aina ei ole mahdollisuutta ja aikaa tulla lähihoitoon, jolloin kaukohoito on upea mahdollisuus. Kaukohoidon voit vastaanottaa esim. kotisohvalla maaten. Kaukohoito on hyvä työkalu myös silloin, jos kyse on vakavammasta tilanteesta, jossa sinä tai läheisesi on joutunut esimerkiksi sairaalahoitoon. Akuuteissa tilanteissa sinun kannattaa olla minuun yhteydessä puhelimitse. Autan, jos suinkin pystyn.

Human Design-tulkinnat teen lähtökohtaisesti aina etäyhteydellä. Tämä siksi, että olen itse kokenut etäyhteyden todella toimivaksi niin minun kuin asiakkaankin näkökolmasta. Jos kuitenkin toivot erityisesti, että kohtaamme livenä tulkintaa varten, olethan yhteydessä soittaen tai teksti- tai wa-viestillä. 


Uutta tarjolla!

Uutuutena tarjolle tulevat ryhmähoidot niin livenä kuin etänäkin. Näistä olen erityisen innoissani, koska niissä piilee suuri potentiaali! Ryhmän muodostaman yhteisen energian määrä saa aikaan sen, että ryhmähoito voi olla jopa yksilöhoitoa vaikuttavampi. Aika usein olen kuullut myös sanottavan, että olisi ihana käydä hoidossa vaikka joka viikko, mutta raha tulee esteeksi. Ryhmähoidot ovat vastaus myös tähän, sillä niitä pystyn tarjoamaan yksilöhoitoja edullisemmin. Tule siis avoimin mielin kokeilemaan, olisiko ryhmähoito Sinulle hyvä vaihtoehto.

Uutuutena lähi- ja videoyhteydellä tehtäviin 80 min BodyMind-energiahoitoihin tarjoan nyt myös lisäpalveluna kurkistuksen sinun Human Design-karttaasi! Tämä antaa minulle mahdollisuuden huomioida hoitotarpeesi yhteydet sinun Human Designiisi tai sinulle mahdollisuuden tutustua aina yhteen Human Designisi osa-alueista hoidon yhteydessä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi energiahoitojen ja Human Designin pariin. Mutta olethan valmis, sillä:

Ne voivat muuttaa koko elämäsi!