Koko tunneaallon verran yrittäjä

09.01.2024

Heippa, täällä kirjoittaa palkkatyöstä irtisanoutunut täysipäiväinen yrittäjä kotiäiti-twistillä! Kyllä, reissuun lähdettäessä kolme kuukautta sitten tein ison ja rohkean päätöksen hypätä kohti tuntematonta. Irtisanouduin työstäni urheiluravitsemus- ja fysiikkavalmentajana, jotta voin mennä sinne, minne sydämeni johdattaa. Kohti kanssaihmisten voimaannuttamisti. Kohti meidän kaikkien ihmisten eheyttämistä. Kohti valoisampaa ja parempaa maailmaa!

Muistan jo pienenä ajatelleeni, että työllä täytyisi olla oikeasti jokin isompi merkitys. Ei riittäisi, että työtä tehdään jonkin kevyen syyn tai rahan vuoksi. Tottakai työ nuorten urheilijoiden kanssa on ollut antoisaa ja tärkeää ja on ollut upeaa nähdä sitä kasvupolkua, mitä kukin on käynyt urheilijana ja erityisesti ihmisenä. Mutta urheilu, vaikka se on ollut itsellenikin suuren suuri palanen elämässäni, on kuitenkin "vain" upea lisä ihmiselämässä. Koen, että minun tehtäväni on jotain suurempaa. Jotain merkittävämpää. Muistan lapsena ajatelleeni, että haluaisin Afrikkaan rakentamaan perheille savimajoja kodiksi; halusin konkreettisesti auttaa ihmisiä parempaa elämää kohti. En päätynyt Afrikkaan, mutta tunnen, että nyt alkaa löytyä se sydämen suunta, mitä varten minä tätä ihmiselämää olen tänne tullut elämään!

Koen samaan aikaan niin vapautta kuin jännitystäkin. Tunteet vaihtelevat innostuksesta ja menestyksen tunteesta epäonnistumisen pelkoon ja kauhuun tunneaallon mukana. Yksi tunne ja ajatus on kuitenkin läsnä joka hetki, myös niin suurimpina pelon hetkinä, luottamus. Minä luotan siihen, että minua ohjataan oikeaan suuntaan ja olen kannateltu jokaisena hetkenä.

Kotiäiti-twistin tähän comboon tuo se sydämeni asia, että pienin murunen saa edelleen kasvaa kodin turvassa äidin ja isän huomassa. Se on yksi suurimmista arvoista, mitä olen jokaisen lapsen kohdalla vaalinut. Nyt sovittelemme työpäivämme niin, että molemmat vanhemmat saavat sekä toteuttaa sekä kutsumustaan työssä että tukea pienokaisen elämän ensi vaiheita parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen kiitollinen siitä, että minulla on rinnalla tukijoukko, joka ohjaa, kannustaa, valaa luottamusta ja kannattelee. Olen kiitollinen asiakkaista, jotka mahdollistavat sen, että saan luoda tähän maailmaan iloa, valoa ja rakkautta.

Kiitos, kiitos, kiitos.